YouTube Idol 2015!

Mumsbanner april 2015

YouTube Idol 2015!

I vår ordnar vi vårt evenemang Mums Mums in i Södra Teater Bar en gång i månaden. Mums Mums har blivit ett Mecka för alla som älskar performance och experimentell queerkultur. Speciellt för i vår är YouTube Idol – en idoltävling där vem som helst kan komma och tolka sitt favoritklipp från YouTube. Vår ordförande Petter Wallenberg förklarar:

”Nu har alla chansen att tolka sitt favoritklipp från YouTube. Det kan vara en musikvideo, en misslyckad audition, snutt ur en film eller vad som helst. Tolkningarna kan framföras med kostymer och koreografi eller bara ren och skär inlevelse. Sist vi höll i denna tävling var 2008, tolkades bland annat de legendariska klippen Ken Lee och Leave Britney alone. Vilka YouTubeklipp kommer tolkas i vår och vem blir 2015 års YouTube Idol?”

Annons