Mums Mums tillbaka för en kväll!

Vårt kulturarrangemang Mums Mums har blivit en av Sveriges mest älskade alternativa queerklubbar. Den grundades för snart 14 år sedan av konstnären och artisten Petter Wallenberg, och har genom åren blivit en populär mötesplats för experimentell queerkultur, dragshow och klassisk housemusik. Mums Mums är queer men öppet för alla!

För första gången sedan pandemin, återuppstår nu Mums Mums för endast en natt, på långfredagen 15 april på Bar Brooklyn på Hornstull Strand. Kvällen till ära blir det påskspecial med musikquiz, dragshow och housemusik från tiden när house var svart, gay och trodde på fred på jorden!

Se till att komma tidigt för redan kl 19:30 brakar kvällen loss med musikquizet, som inte är något vanligt sådant, utan en dragshow med påsktema och levande musik. Den framförs av artisten Inga Tvivel som ställer frågor till publiken genom sånger, uppträdanden och klädombyten. Den lycklige vinnaren kommer sedan att krönas till Stockholms Jesus 2022 och de fina priserna kommer vara precis allt en sann Kristus-gestalt kan tänkas behöva!

Direkt efter quizet intas båset av klubbens DJ:s Petter Wallenberg, Lucky Slut Bonita och lostboy som spelar klassisk house med euforiska pianoslingor och vrålande divor fram till 03:00!

Dessutom är det fri entré!

Som vi har längtat efter att få komma tillbaka och sprida glädje med Mums Mums igen!” säger Petter Wallenberg. “Pandemin har gjort att vi alla behöver få leva upp och återuppstå ur mörkret! Det är viktigare än någonsin just nu när situationen är som den är i världen. Om så bara för en natt så ska vi släppa loss ljuset och kärleken!”

19:30: Musikquiz, live med Inga Tvivel

DJ:s: 

Petter Wallenberg

Lucky Slut Bonita

lostboy

Här finns mer info:

Med stöd från Stockholms stad

Annons