Rainbow Riots Radio ute idag!

Rainbow Riots Radio – Episod 1: Rainbow Riots Radio – Episode 1: A lifetime of modern gay history in Sweden

Petter Wallenberg besöker den 73-årige svenska historikern och författaren Lars Fimmerstad som levt genom den moderna gayfrigörelsen. Genom Lars minnen reser vi på en resa från den sexuella revolutionen till 80-talets Aids-kris när han förlorade sitt livs kärlek.

Rainbow Riots Radio består av 10 avsnitt som släpps varannan vecka med start 30:e maj. Podcasten är gratis att lyssna på och kommer att släppas på iTunes och andra plattformar. En textad version kommer att släppas på YouTube och Facebook. Länk till podden finns här: http://rainbowriots.org/portfolio/rainbow-riots-radio/

Rainbow Riots Radio stöds av Kulturbryggan och Svenska Postkodstiftelsen.

 

Annons