Underklädesfesten 10 år!

Underklädesfesten flyer 2018*IN ENGLISH BELOW*

Den legendariska Underklädesfesten fyller tio år under EuroPride 2018! Sedan 2008 har vi som Sveriges första fest av detta slag lockat till oss besökare från hela Europa. Underklädesfesten har blivit årets mest omtalade, älskade och efterlängtade happening där alla sorters sexualiteter, könsidentiteter, kroppar och åldrar slår klackarna i taket i bara underkläderna. 

Underklädesfestens arrangör Petter Wallenberg berättar:

“Alla som kommer till Underklädesfesten för första gången säger att de minsann inte kommer våga ta av sig något, sen dröjer det två minuter så slänger de av sig kläderna och dansar tills svetten rinner. Det spelar ingen roll hur du ser ut eller vilken kropp du har. Det finns en glädje här som du inte hittar nån annanstans. Inga kläder= ingen attityd. Peace and love. Det är viktigt i dessa tider. Nu blir vi återigen glada grottmänniskor som dansar halvnakna i grottan!”

Underklädesfesten äger rum torsdagen 2:e augusti under EuroPride på Debaser Strand med två dansgolv och öppet till 03. 

DJ’s: 

Petter Wallenberg (House of Wallenberg)

Per QX (London)

Lucky Slut Bonita (Mums Mums)

Anton Palm

Veklla

Djanna

Underklädesfesten 

Datum: Torsdag 2:a augusti

Tid: 21- 03

Lokal: Debaser Strand 

Adress: Hornstull Strand 4

T-bana: Hornstull 

Entré: 200 kr inklusive garderob

Ålder: 18 

ENGLISH: 

It’s the 10 year anniversary of the legendary Underwear Party during EuroPride 2018! Since 2008, this has been the first party of its kind which has attracted visitors from all over Europe. The Underwear Party has become the year’s most talked about, loved and awaited happening where people of all sexualities, gender identities, body types and ages dance in their underwear. 

The Underwear Party’s organizer Petter Wallenberg says:

”Everyone who comes to The Underwear Party for the first time say they certainly won’t dare to take off something, then it takes two minutes until they throw off their clothes and go nuts. It doesn’t matter what you look like or what type of body you have. There is a joy here that you will not find anywhere else. No clothes = no attitude. Peace and love. It is important in these times. Now we’re once again cavemen dancing half-naked in the cave! ”

The Underwear Party takes place on Thursday August 2nd during EuroPride at Debaser Strand with two dance floors and a late license until 3 AM.

DJ’s: 

Petter Wallenberg (House of Wallenberg)

Per QX (London)

Lucky Slut Bonita (Mums Mums)

Anton Palm

Veklla

The Underwear Party

Date: Thursday August 2

Times: 9 PM – 03 AM

Venue: Debaser Strand 

Address: Hornstull Strand 4

Door price: 200 kr including coatcheck

Age: 18

Annons