Drag show-workshops!

Hela hösten arrangerar vi och vår produktion Bland drakar och dragqueens kreativa workshops inspirerade av konstformen drag show tillsammans med Träffstugan, en verksamhet för ungdomar med funktionsvariationer!

I varje workshop får deltagarna genom olika övningar vägledning, knep och tips för att att skapa egna artistnamn, kostymer, sminkningar, koreografi m.m. Det är en blandning mellan underhållning, samskapande och kreativt utforskande och alla kan vara med på den nivå som passar dem.

Med hjälp av fantasifulla aktiviteter kan även den som kanske inte vill klä ut sig delta. Det är den personliga fantasin som står i centrum. Äntligen kan alla få skina och låta sin fantasi blomma ut!

Vill ni boka en Bland drakar och dragqueens drag show-workshop? Hör av er till: info@blanddrakarochdragqueens.se

Med stöd från Stockholm stad.