Kreativa workshops för personer med funktionsvariationer!

Alla människor behöver få skina. Men många personer med funktionsvariationer känner sig osynliga. Det glöms bort att de också har behov av att uttrycka sig, ta plats och synas. Att få sticka ut på ett vackert sätt genom att visa världen vad man kan. Det vill vi ändra på. 

Därför har vi skapat nya kreativa workshops för personer med funktionsvariationer. Vi vill ge fler chansen att uttrycka sin personliga stil oavsett ålder, bakgrund och funktion. Målet är att visa att alla människor är vackra och har rätten att leva sitt liv utifrån egna behov, drömmar och önskningar. 

På bilden ser ni vår dragartist Inga Tvivel under skapandet av en workshop i Träffstugan i Sköndal, en ungdomsgård för unga med funktionsvariationer. 

Med stöd från Stockholm stad.

Annons