Underklädesfesten om 1 vecka!

Idag är det en vecka kvar tills vår fest Underklädesfestenåterkommer efter tre års uppehåll pga pandemin! Peppen är total! 🎉🎉🥳🥳🥳

Underklädesfesten är den enda i sitt slag i hela världen, och har sedan starten 2008 blivit en legendarisk happening där alla könsidentiteter, kroppar och åldrar slår klackarna i taket iklädda endast underkläderna.

Många undrar om det går att köpa förköpsbiljetter och svaret är som alltid: nej det går tyvärr inte. Det som gäller är istället att vara på plats så tidigt som möjligt för att garanterat komma in – och då menar vi tidigt, gärna innan dörrarna slår upp kl 21! 😀😀

Det tillhör inte ovanligheterna att en kö av halvnakna människor ringlar sig nerför gatan en timme innan vi öppnar. Det innebär också att det till skillnad från andra tillställningar brukar bli fullt ös och megaparty direkt! 😀

Vi ses om en vecka! 🥳🥳🥳

​Mer info här:

Arrangeras med stöd från Stockholms stad.

Annons