Workshop på Stockholm Pride!

Fredag 5 augusti arrangerar vi en drag workshop på Stockholm Pride 2022

Under workshopen får man chans att genom pyssel, kreativa och lekfulla övningar prova på att utforska konstformen dragshow tillsammans med den kända dragshowartisten Inga Tvivel från vår produktion Bland drakar och dragqueens!

Workshopen inleds med att Inga uppträder. Sedan får deltagarna vägledning, knep och tips för att att skapa egna artistnamn, kostymer, testa smink, peruker, att gå i klackar m.m. Workshopen avslutas med ett gemensamt uppträdande som artisten och deltagarna tar fram tillsammans. 

Workshopen är öppen för alla, både ungdomar och vuxna, oavsett könstillhörighet, könsuttryck, ålder eller funktionsförmåga. Det blir en möjlighet till samskapande, lek och förvandling utifrån deltagarnas egna perspektiv och samtidigt en chans att lära sig massa knep och trick från konstformen dragshow, som vi mer än gärna delar med oss av. 

Dragshow i vår tappning är en konstform som använder visuellt överdåd och färgsprakande uttryck för att visa att alla människor kan blomma ut. Alla uttryck är välkomna. Det är den personliga fantasin som står i centrum!

Vi ses i Pride House!

Mer info finns här: 

Arrangeras med stöd från Stockholms stad

Annons