Drag Workshop

drag workshop flyer STÖD

På torsdag kl 13 intar vi Södra Teatern för en unik blandning av samtal, happening och performance med ett urval av landets mest intressanta dragstjärnor. Det blir vår första workshop om dragshow – hbtq-världens mest älskade, kontroversiella och könsöverskridande konstform.

Dragqueens, dragkings eller fauxqueens – här är din chans att få lära dig allt du aldrig vågade fråga om konstformen drag. Till vår hjälp har vi bjudit in etablerade dragstjärnor och kulturpersonligheter från dragvärldens alla hörn: Robert Fux, Carnita Molida, Butchessa, Brad Clitt, Inga Tvivel, Bex De La Kex och Lucky Slut Bonita.

Det ryktas även att vi kommer iscensätta norra Europas största mass-lipsync. Den som kommer får se :)

Det kostar bara 50 riksdaler och kaffe och Mums Mums ingår. :)

Mums Mums Drag Workshop arrangeras med stöd från Stockholm Stad.

Läs mer här:

 

Annons